RE:Start

De naam RE:Start is gekozen nadat verschillende opties de revue hadden gepasseerd. De eerste letters "RE:" zijn bekend vanuit email-verkeer, je ziet direct dat het om een reactie gaat. De diensten zijn een antwoord op Gods liefde en op de oproep om Hem te dienen. Het "Start" deel is voor iedereen die kennis wil maken met kerkdiensten, het geloof, de liederen en de muziek, het samenzijn en vooral het eren van God.

Ben je nieuw of zoekend, we houden laagdrempelige diensten waarin je van harte welkom bent. De totale naam: "Re:Start" is tweevoudig geïnterpreteerd, want de diensten zijn er voor alle gelovigen, die elke dag opnieuw willen starten met hun geloof, en het is voor iedereen waarbij het geloof een tijd op pauze heeft gestaan en die nu een totaal nieuwe start willen maken.

In de RE:Start diensten, waar iedereen zich welkom mag voelen, worden thema’s besproken die bij 18 tot 25 jarigen kunnen leven.

Samengevat, de RE:Start diensten zijn voor iedereen die zich aangesproken voelt door het Christelijk geloof. Wanneer je eens een dienst mee wil maken, wanneer je je geloof wilt delen met anderen, of als je een plek zoekt om te groeien in je geloof, je bent meer dan welkom!

De RE:Start diensten worden op de 1e zondag van de maand gehouden in de Jeruzalemkerk en beginnen om 19:30.
Informatie over de komende dienst vind je op de homepage van deze website.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

RE:Start Enquete

Beste RE:Start betrokkene,

We willen graag je mening over de RE:Start diensten en daarvoor hebben we een enquete online gezet.

Het kost je een paar minuten en je draagt daarmee bij aan de opzet en invulling van de RE:Start diensten, dus klik op de link en geef ons informatie en feedback!

Alvast heel erg bedankt!

Klik om naar de enquete te gaan

RE:start e-mail ontvangen?