Studentenwerk

Groningen is een grote studentenstad met meer dan 55.000 studenten! Vanuit de gemeente willen we graag wat betekenen voor deze studenten, en een warm welkom heten aan de studenten die onze kerk bezoeken.

Of je nu vaak of slechts heel zelden bij ons in de kerk komt, we willen graag met je in contact komen en hopen dat we je tot zegen mogen zijn tijdens je studententijd. Er zijn verschillende activiteiten waar je aan zou kunnen deelnemen zoals studentenkringen.  Binnen de gemeente draaien er verschillende studentenkringen. Dit zijn groepen studenten die eens in de ca. twee week bij elkaar komen om samen te eten en de Bijbel te lezen. Hierdoor kun je gemakkelijk andere studenten leren kennen.

Vragen of suggesties?

StudentenPodium
Een paar keer per jaar organiseren we met studenten uit de gemeente het StudentenPodium. Dit is een avond waar studenten van verschillende studentenverenigingen (christelijk en niet-christelijk) met elkaar in gesprek gaan over grote thema’s die je als student bezig kunnen houden zoals seksualiteit en carrière.

Re-Start diensten (18-25)
Elke eerste zondag van de maand wordt er om 19:30 een dienst gehouden in de Jeruzalemkerk die speciaal gericht is op de leeftijd van 18-25. Dit is een goeie plek om andere studenten of de studentenwerkers te ontmoeten. Van harte welkom!

Activiteiten & Facebookgroep
Verder zijn er een paar keer per jaar losse activiteiten zoals een gezamenlijke lunch of andere initiatieven voor studenten. Houd voor mededelingen hierover de facebookgroep van de studenten van de CGK in de gaten.

Studentenhuis de Prunus
Ben je als nieuwe student in de stad nog op zoek naar een studentenkamer, kijk dan eens op de website van Studentenhuis de Prunus.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Restart email