Een nieuwe start

Het bruist weer op de Wittenberg, de zomer is voorbij en een nieuwe lichting studenten van Een Jaar Wittenberg is weer begonnen, samen met bekende en nieuwe leden van de leefgemeenschap!

Hereniging NGK-GKV

De Regiegroep Hereniging NGK-GKv geeft maandelijks een nieuwsbrief uit. Hiermee willen we gemeenten en gemeenteleden informeren over ontwikkelingen in het proces van hereniging van de twee kerken.

Acties!

Actie wasdroger voor het tehuis

Heel blij zijn we met de giften die inmiddels zijn binnengekomen t.b.v. de wasdroger!  In de vorige Echo is o.a. al een oproep gedaan voor het sponseren

Congres

Congres ‘Schuring tussen kerkrecht & arbeidsrecht’ wil antwoorden en richting voor verdere bezinning geven

Samen

Dat geloven wij. Want God geeft mensen aan elkaar om samen dichter bij Hem te komen. Het maakt niet uit of je een beperking hebt: Hij wil iedereen gebruiken en een plek geven in zijn gemeente.

Jeremia

De komende zondagen begint de nieuwe prekenserie over Jeremia. De serie zal uit zes preken bestaan, waarbij we ook weer gesprekspapieren maken.