Alphacursus praktische informatie

Praktische informatie over de Alphacursussen 2017 - 2018
In september 2017 gaan de volgende alphacursussen in Groningen van start.

De ochtendcursus voor vrouwen is in de Maranathakerk, Van Lenneplaan 97, 9721 PE Groningen. Deze gaat op woensdagmorgen 20 september 2017 van start.

De ochtenden worden gehouden van 9.00 uur tot 11.30 uur. Oppas voor kleine kinderen is aanwezig. Er wordt altijd begonnen met een gezamenlijk ontbijt. Wees welkom op de eerste/open ochtend om kennis te maken met het fenomeen alphacursus en de sfeer te proeven. Aan het eind van de ochtend kun je besluiten of je verder wilt gaan of niet. Graag wel opgeven van tevoren. Na opgave ontvang je een rooster, zodat je precies weet welk onderwerp op welke ochtend aan de orde komt. Gebruik het opgaveformulier als je graag meer informatie wilt.

Cursusdata VrouwenAlpha Groningen Maranathakerk:

20 september tot en met 13 december 2017, elke woensdagmorgen van 9:00 - 11:30 uur en zaterdag 5 november de hele dag. 26 Oktober vervalt in verband met de herfstvakantie.

Klik hier voor opgave ochtendcursus Maranatha kerk

De avondcursus is in de Jeruzalemkerk, W.A. Scholtenstraat 25, 9711 XB Groningen, of in de Oosterkerk, E. Thomassen a Thuessinklaan 1, 9713 EP Groningen.

Er wordt altijd begonnen met een gezamenlijke maaltijd. Wees welkom op de eerste avond om kennis te maken met het alphacursus en de sfeer te proeven. Aan het eind van de avond kun je besluiten of je verder wilt gaan of niet. Graag wel opgeven van tevoren. Na opgave ontvang je een rooster, zodat je precies weet welk onderwerp op welke avond aan de orde komt. (De avond begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur)

Let op: de eerste 5 weken is de cursus in de Oosterkerk: 25 januari, 1 februari, 8 februari, 15 februari, 22 februari. Daarna in de Jeruzalemkerk op 8 maart, 15 maart, 22 maart, 29 maart en 5 april. Donderdag 1 maart vervalt i.vm. Voorjaarsvakantie.

Klik hier voor opgaven avondcursus Jeruzalem/Oosterkerk

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Alpha cursus