rgdenhertog

Jetse Woltjer
Kerkelijk werker

Ons team

In de kerk zijn veel mensen actief. In de bijbel wordt de gemeente vergeleken met het functioneren van een lichaam. Daarin hebben alle lichaamsdelen een functie. In de kerk is iedereen nodig om het lichaam te laten functioneren.Niemand kan worden gemist.

In onze gemeente zijn enkele leden fulltime of in deeltijd actief. Hiernaast zie je ons team.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via email.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn